click to enable zoom
Loading Maps logo

Over ons

 

Welkom op de site van Duys Financiële Diensten

Duys Financiële Diensten gevestigd te Gennep, ontstaan   vanuit een combinatie van jarenlange ervaring, visie en eenvoud.

Onze doelstelling is om mensen te helpen zoals wij zelf graag geholpen willen worden. Altijd oprechte aandacht voor jouw wensen en doelstellingen en op het tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Zo hebben we al een grote groep vaste klanten opgebouwd sinds de start van ons kantoor in 2010.

We zijn gevestigd in Gennep, maar onze klanten bevinden zich door het hele land, dit komt mede door het all inn concept, dit betekent aankoop van de woning, het regelen en adviseren van de hypotheek, de communicatie van het gehele traject tussen aankoop en notaris en het invullen van de belasting, dit alles voor een vaste prijs van € 2.750.-.

Met het totale aanbod van nagenoeg alle banken verzekeraars en financiële instellingen kunnen wij u veelal de beste hypotheek tegen de meest acceptabele prijs aanbieden.

Omdat wij uw hypotheek per onderdeel opbouwen en ons hiermee onderscheiden t.o.v. een bank, deze hebben immers maar 1 product.

Naast het gehele pakket van hypotheken wij ook kredieten aanbieden. Ook hierin kunnen wij u nagenoeg alle verstrekkers aanbieden waardoor u de laagste rente heeft.

Ook hebben wij een breed netwerk van makelaars en notariskantoren waardoor u als klant nog meer voordeel kunt behalen omdat u als klant van DFD gebruik kunt maken van dit netwerk.

We kunnen een woning ook voor u op waarde inschatten en de aankoop voor u begeleiden, wij brengen hiervoor € 250.- in rekening in combinatie met een hypotheek.

Maar er is meer, bij Duys financiële diensten bent u de “baas”door in te spelen op uw vraag realiseren wij ons dienstenpakket welke wij u aanbieden, niet meer en niet minder en voor een scherpe prijs.

Wij geloven in advies waar je nu wat aan hebt maar ook in de toekomst. Ook berekenen wij u geen maandelijkse advieskosten als een abonnement dit vinden wij onzin, wij berekenen alleen als wij iets voor u kunnen betekenen.

Sterker nog, via ons kunt u zich aansluiten bij maandlastenmanager, dit om uw maandlasten ook voor energie te vergelijken.

Kortom tijd voor een nieuwe aanpak! Tijd voor Duys Financiële Diensten!