click to enable zoom
Loading Maps logo

Partners

 

Thijssen Installatiebedrijf

Heeft u last van een akelige rioollucht of wordt de boiler niet goed warm? En woont u in Nijmegen of omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Met alle diploma’s op zak zijn we al jaren een erkend loodgietersbedrijf. Naast reparaties doen we ook aan onderhoud en verbouwingen cq nieuwbouw.   Zo maken we preventief uw dakgoot schoon, of installeren uw nieuwe keuken. Want op het gebied van gas, water, cv en airco hebben we namelijk alle kennis in huis.   Verder werken we nauw samen met erkende specialisten, zoals elektriciens, timmerlieden, tegelzetters en stukadoors. Daardoor nemen we opdrachten van elke grootte aan. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.   We combineren goed en schoon werk met innovatieve constructies. En maken vooraf heldere afspraken met u over data en bedragen.

Telefoon: 024-3555058
Mobiel:  06-53688455
Mail  info@thijssen-installatie.nl

 


Solar2Led

024-3601065, Zonnepanelen op maat!


xlcasa - nvm makelaars

085-400 04 64 of mail naar servicedesk@xlcasa.nl


 

 

Paul Cleven Interieur Design

Paul heeft hoog in het vaandel dat een interieur zowel functioneel, esthetisch als budgettair verantwoord moet zijn. Of het nu gaat om modern, vintage of landelijk klassiek uit al deze stijlen weet hij perfecte combinaties te maken. De uitstraling van verschillende elementen in een gebouw – zoals oa. materialen, kleuren en verlichting- tot een geheel maken ziet hij als een uitdaging. Hierbij staat de keuze van de klant centraal. Deze filosofie ziet u terug in elk onderdeel van zijn werken.

Telefoon: 06-83602909
Mail: info@paulcleven.nl


 

 

 

Nolte Küchen Center No.1 is specialist in Duitse keuken