click to enable zoom
Loading Maps logo

Partners

 

Thijssen Installatiebedrijf

Heeft u last van een akelige rioollucht of wordt de boiler niet goed warm? En woont u in Nijmegen of omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Met alle diploma’s op zak zijn we al jaren een erkend loodgietersbedrijf. Naast reparaties doen we ook aan onderhoud en verbouwingen cq nieuwbouw.   Zo maken we preventief uw dakgoot schoon, of installeren uw nieuwe keuken. Want op het gebied van gas, water, cv en airco hebben we namelijk alle kennis in huis.   Verder werken we nauw samen met erkende specialisten, zoals elektriciens, timmerlieden, tegelzetters en stukadoors. Daardoor nemen we opdrachten van elke grootte aan. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.   We combineren goed en schoon werk met innovatieve constructies. En maken vooraf heldere afspraken met u over data en bedragen.

Telefoon: 024-3555058
Mobiel:  06-53688455
Mail  info@thijssen-installatie.nl

 


Scheidingsroute.nl logo

Leon Jacobs

Scheidingsbemiddelaar, financieel specialist en NMI registermediator
Scheidingsroute Zuidoost
Venlo
telefoon: 077-3746952
Mobiel: 06-46 08 59 19
e-mail: l.jacobs@hetnet.nl


 

Wij komen de smoking op locatie bij u aanmeten !!! 

Dit bespaart u een hoop kostbare tijd en ongemakken.

Suits Drive By… is gespecialiseerd in verkoop en verhuren van smokings op locatie, en uiteraard ook voor uw maatkleding.

Smoking verhuur is de ideale oplossing als u een enkele keer in smoking moet verschijnen.
Staat er op uw uitnodiging “Black Tie” dan wordt u verwacht in een smoking gekleed te komen. Een smoking is in de meeste gevallen zwart

met een opgesneden satijnen revers- of shawlkraag. Bijpassend wordt een smokingshirt met strik gedragen met een liggende of opstaande boord,

en een blinde sluiting. Suits Drive By verhuurt deze outfit compleet met smokingshirt, strik, pochette en eventueel lakschoenen.

 

Smoking huren In Nijmegen ?

bel Suits Drive By…   +31 610358544

 

Wij komen de smoking op locatie bij u aanmeten !!! 

Dit bespaart u een hoop kostbare tijd en ongemakken.


 


Correct-Incasso

 Tijden veranderen, maar de stelling dat betalingsafspraken dienen te worden nagekomen, heeft altijd bestaan. Wanneer u merkt dat uw debiteuren steeds trager of zelfs helemaal niet meer betalen, dient u gelijk actie te ondernemen.

Uw debiteuren doen dit in ieder geval niet!

Snel betalende debiteuren leveren uw geld op in de vorm van tijd & rente. Door het inschakelen van Correct-Incassozet u de juiste koers. Onze professionele aanpak is gericht op de in­standhouding van uw relatie met deze cliënt, tegen aantrekkelijke condities.

Postbus 38024

6503AA Nijmegen

Telefoon: 024-3441169  
Mail: info@correct-incasso.nl


 

 

 


Paul Cleven Interieur Design

Paul heeft hoog in het vaandel dat een interieur zowel functioneel, esthetisch als budgettair verantwoord moet zijn. Of het nu gaat om modern, vintage of landelijk klassiek uit al deze stijlen weet hij perfecte combinaties te maken. De uitstraling van verschillende elementen in een gebouw – zoals oa. materialen, kleuren en verlichting- tot een geheel maken ziet hij als een uitdaging. Hierbij staat de keuze van de klant centraal. Deze filosofie ziet u terug in elk onderdeel van zijn werken.

Telefoon: 06-83602909
Mail: info@paulcleven.nl

 


 

Rieel~organisatieverbeteringen – Advies, begeleiding, testen en trainingen: alles gericht op een professionele secretaresse!

Diana van Riel heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring als rechterhand en vertrouwenspersoon van directeuren en managers in profit en non-profitorganisaties. Zij stuurt sinds vele jaren grote secretariaten aan en geeft leiding aan verbetertrajecten. Het is haar ervaring dat voor geslaagde organisatieverbeteringen de juiste combinatie nodig is van leidinggevende kwaliteiten, een specifieke managementaanpak en expertise.

Naast haar dagelijkse werk was Diana bijvoorbeeld actief als docent en examenontwikkelaar bij onder andere ISBW Opleidingen en NCOI Opleidingsgroep. Ze treedt op als workshopleider en dagvoorzitter. Ook is zij columnist bij SecretaresseNet en bij SPiN, het Secretaresse Platform Noord.

Telefoon 073- 6138741 e mail info@rieel.nl


 

 

 

Nolte Küchen Center No.1 is specialist in Duitse keuken


—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–